Profiler til alle projekter i bedste kvalitet

Udpakning og opbevaring af lister.

Udpakning og opbevaring af lister

Når du modtager dine lister er det vigtigt, at de med det samme lægges på et tørt og køligt sted og holdes indpakket i lukket emballage.

Efterår, vinter og forår kan det for eksempel være i en lukket carport, hævet og beskyttet mod fugt fra gulvet. I sommermånederne, hvor det kan blive meget varmt kan et køligt rum i boligen være en bedre løsning. Dette gælder hele året for dig, som bor i lejlighed eller dig, som af en eller anden grund er nødt til at opbevare listerne i din bolig.

Da listerne naturligt vil begynde at "arbejde"efter de er pakket ud, skal opsætning ske umiddelbart efter udpakning! Listerne skal altså ikke lægges til "tørre i den varme stue" før brug.

Ønsker du at grundmale listerne inden opsætning bør du stryge dem på både for-og bagside.. Listerne males på begge sider inden for et døgns tid for at undgå langvarrig udtørring. Maling skal naturligvis også ske på et tørt og køligt sted!

Overholder du ikke disse simple retningslinier er der risiko for, at listerne vil slå sig. Du skal være opmærksom på, at du ikke vil kunne benytte reklamationsretten i sådanne tilfælde.